המתכון למנה אחת - יש להכפיל את הכמויות במספר המנות הרצוי.
שלב א'
מומלץ לא לקלף את האבוקדו, אלא:
1. לחתוך את האבוקדו ל-2 חצאים.
2. לשלוף את הלגעין מתוכו.
3. באמצעות כפית קטנה לשלוף את תוכן האבוקדו עד שנותרת קליפה ממש דקה.
4. ואז מכינים מחית.
שלב ב'
להכין מראש ירקות ו/או פירות כבושים, בטעם שלכם...
הטעם שלי:
לימון כבוש בטעם ביתי, ומלפופנים מוחמצים על בסיס בלח בטעם ביתי.
מרסקים את הכבושים שבחרתם,
או קוצצים אותם דק, דק מאוד...
שלב ג'
מוסיפים למחית האבוקדו:
3 כפות גדושות מהכבושים שריסקנו
3 כפות מהמים של הכבושים
כף שמן זית כתית מעולה
וזהו... לא מוסיפים תבלינים כל שהם...
מערבבים היטב, ומשטחים את המחית על צלחת.
לקישוט
מפזרים מעל ירק קצוץ (פטרזילייה ו/או קוסברה ו/או נענה)
כדאי לדעת
אבוקדו הוא גם טעים וגם בריא
שלב א'
מומלץ לא לקלף את האבוקדו, אלא:
1. לחתוך את האבוקדו ל-2 חצאים.
2. לשלוף את הלגעין מתוכו.
3. באמצעות כפית קטנה לשלוף את תוכן האבוקדו עד שנותרת קליפה ממש דקה.
4. ואז מכינים מחית.
שלב ב'
להכין מראש ירקות ו/או פירות כבושים, בטעם שלכם...
הטעם שלי:
לימון כבוש בטעם ביתי, ומלפופנים מוחמצים על בסיס בלח בטעם ביתי.
מרסקים את הכבושים שבחרתם,
או קוצצים אותם דק, דק מאוד...
שלב ג'
מוסיפים למחית האבוקדו:
3 כפות גדושות מהכבושים שריסקנו
3 כפות מהמים של הכבושים
כף שמן זית כתית מעולה
וזהו... לא מוסיפים תבלינים כל שהם...
מערבבים היטב, ומשטחים את המחית על צלחת.
לקישוט
מפזרים מעל ירק קצוץ (פטרזילייה ו/או קוסברה ו/או נענה)
כדאי לדעת
אבוקדו הוא גם טעים וגם בריא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה