המתכון למנה אחת - יש להכפיל את הכמויות במספר המנות הרצוי.
1. מניחים סיר או מחבת עמוק על אש קטנה.
2. מכסים את תחתית הכלי בשמן (מומלץ שמן זית כתית מעולה).
3. שוטפים 3 עגבניות בינוניות וחותכים ישר לתוך הסיר.
4. מוסיפים קורט מלח.
5. לכסות את הסיר, ולהמשיך בהכנות.
5.מקלפים 3 שיני שום גדולים או 6 שיני שום קטנים, ופורסים אותם דק.
6. שוטפים 1 פלפל חריף קטן, או חצי פלפל חריף גדול, וקוצצים אותו,
1. מניחים סיר או מחבת עמוק על אש קטנה.
2. מכסים את תחתית הכלי בשמן (מומלץ שמן זית כתית מעולה).
3. שוטפים 3 עגבניות בינוניות וחותכים ישר לתוך הסיר.
4. מוסיפים קורט מלח.
5. לכסות את הסיר, ולהמשיך בהכנות.
5.מקלפים 3 שיני שום גדולים או 6 שיני שום קטנים, ופורסים אותם דק.
6. שוטפים 1 פלפל חריף קטן, או חצי פלפל חריף גדול, וקוצצים אותו,